Kikidee om aftenen

Om butikken Kikidee

Kikidee slog dørene op for første gang i Vejle i 2004.

Kikidee er en butik hvor service, kvalitet og børnenes velvære er førsteprioritet.
Vi forhandler nøje udvalgte mærker, hvor vi som forhandler kan stå inde for gode kvaliteter. Vi kan tilbyde et stort udvalg i tøj til børn fra 0-4 år og har ligeledes et godt udvalg i lækkert fodtøj fra str. 18-28.

Jane Skriver har ejet butikken siden 2011 og driver den med stor passion. Hun ønsker frem for alt, at kunderne skal gå derfra med en oplevelse af, at de her har fået den bedste vejledning, en oplevelse,-  og at netop deres køb er fuldt tilfreds.

Det bedste sortiment

Vi arbejder hele tiden på, at have det bedste sortiment indenfor tøj & sko.
Her mener vi, at det er meget vigtigt, at tage højde for netop dit ønske og barnets behov og med vores store viden og ekspertise indefor faget, vil vi råde og vejlede, så I får købt det helt rigtige til garderoben.

Vores sortimentet indenfor interiør/legetøj, er nøje udvalg af alle de førende brands, som er på markedet i både danmark og udlandet.

Vi lytter til kundernes ønsker og arbejder hele tiden på, at følger tendensen og efterspørgslen, så vi kan blive endnu bedre til det vi brænder for.

Den perfekte gave

Butikken er kendt for det store udvalg i dåbs- og barselsgaver og uanset budget, så er der ALTID den perfekte gave at finde i butikken.

Kom forbi vores butik i Vejle og få inspiration eller blot gode råd og vejledning.